Allergie informatie: Stoofpotje rundvlees en groente
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo doorregen runderlappen
- 125 gram magere gerookte spekblokjes
- 250 gram verse champignons
- 500 gram Cherry tomaatjes
- 50 gram boter
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 gele paprika
- 1 rode paprika
- 3 uien
- 4 teentjes knoflook
- 1 klein Spaans pepertje
- 1 stengel bleekselderij
- 2 eetlepels vers gesnipperde peterselie
- 1,5 theelepels basilicum
- 1 theelepel rozemarijn
- 1 theelepel dragon
- 1 theelepel tijm
- 1 theelepel oregano
- 1 blaadjes laurierblad
- 0,5 eetlepel balsamico azijn
- 1 deciliter rode wijn
- 200 milliliter warme runderbouillon
- 2 eetlepels bloem
- 1 theelepel zout
- 2 theelepels zwarte peper
Meer Recepten
- Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Rundvlees met chilipepers, paprika en maïskolfjes
Met runderfilet, paprika en mais uit Thailand
4 porties - 10 minuten
Vlees - armaco
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Stoofpotje rundvlees en groente
- Allergieen informatie