Allergie informatie: Stoofpotje van “rundvlees”
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundvlees
- 150 gram sjalotjes
- 200 gram winterwortel
- 1 rode paprika
- 200 gram champignons
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 125 gram spekreepjes
- 1 eetlepel bloem
- 2 takjes tijm
- 1 takje rozemarijn
- 1 blaadjes laurierblad
- 2 deciliter rode wijn
- 1 deciliter runderbouillon
- zout naar smaak
- peper naar smaak
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Stoofpotje van “rundvlees”
- Allergieen informatie