Allergie informatie: Stoofschotel Douwe een Frysk– France recept
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram kalfslappen of (runder)riblappen
- 100 gram spek (dobbelsteentjes)
- 1 à 2 eetlepels olijfolie
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 kruidenbouillontablet
- 0,25 liter heet water
- 2 borrelglazen Beerenburg
- 1 glas rode Franse wijn
- 250 gram champignons (vers)
- 0,5 groene paprika
- 0,5 rode paprika
- 100 gram ananasstukjes
- 2 kruidnagels
- 1 laurierblad
- enkele peperkorrels
- 1 eetlepel peterselie
- dunne schil van 0,25 sinaasappel, gewassen
- 3 à 4 groene olijven, in kleine stukjes gesneden
- 1 bekertje creme fraiche
- 1 eetlepel maïzena
- peper
- zout
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Pezo, een mengeling van peper & zout in een strooibusje
Met zout en pepe uit Belgie
20 porties - 10 minuten
Budget - Digipics
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Stoofschotel douwe een frysk– france recept
- Allergieen informatie