Allergie informatie: Stoofschotel met koolsalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram runderlappen
- 2 eetlepels bruine basterdsuiker
- 3 eetlepels ketjap manis
- 1 theelepel sambal (badjak)
- 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- 1 theelepel djahé
- 1 pakje gezeefde tomaten (500 gram)
- 1 deciliter kalfsfond
- 3 eetlepels citroensap
- 1 ui, fijngesneden
- snufje zout
- snufje peper
- allesbinder
- 300 gram witte kool, in dunne reepjes
- 4 eetlepels magere kwark
- snufje zout
- snufje peper
- 1 theelepel mierikswortel (geraspte of mespuntje wasabi)
- 1 theelepel karwijzaad
- 2 gemberbolletjes, op siroop, fijngesneden
- 75 gram spekblokjes, uitgebakken
- gembersiroop
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Stoofschotel met koolsalade
- Allergieen informatie