Allergie informatie: Stoofschotel met paddestoelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram runderlappen of stoofvlees, in stukjes
- 200 gram bacon, in blokjes
- boter om mee te braden
- cocktailuitjes of 2 grote uien, gesnipperd
- 1 teentje knoflook
- 300 milliliter droge rode wijn
- 1 blikje tomatenpuree (70 gram)
- 1 vleesbouillonblokje, in 250 milliliter kokend water opgelost
- 500 gram paddestoelen (divers)
- 1 theelepel dragon
- 1 theelepel rozemarijn
- eventueel:
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Stoofschotel met paddestoelen
- Allergieen informatie