Allergie informatie: Stoofschotel uit Hongarije
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram varkensschouder
- 2 eetlepels bloem
- 75 gram varkensreuzel
- 4 uien
- 3 teentjes knoflook
- 1 theel paprikapoeder
- 1 theel piment
- 1 theel gemalen komijn
- zout
- 1 theelepel vers gemalen peper
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 4 deciliter vleesbouillon
- 2 deciliter rode wijn
- 400 gram snelkookrijst
- 3 paprika's
- 4 tomaten
- 2 deciliter zure room
- 1 eetlepel fijngehakte peterselie
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Stoofschotel uit hongarije
- Allergieen informatie