Allergie informatie: Stoofschotel van kippenlevertjes met witte bonen en aubergine
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram kippenlevertjes
- 400 gram aubergine
- 1 grote ui
- 2 teentjes knoflook
- 0,5 theelepel zout
- 0,5 theelepel cayennepeper
- 1 paprikapoeder
- 1 groot blik witte bonen
- 3 eetlepels olie
- 1 blikje tomatenpuree
- De kruiden:
- 0,5 theelepel kaneelpoeder
- 0,5 theelepel oregano
- 0,5 theelepel tijm
- 0,5 theelepel bieslook
- 1 theelepel koriander
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk