Allergie informatie: Suddervlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eetlepels vloeibaar bakproduct
- 2 uien, gesnipperd
- 700 gram magere runderlappen, in stukken
- 1 eetlepel bloem
- zout
- peper
- 50 milliliter rode wijnazijn
- 1 laurierblad
- 1 kruidnagel
- 2 jeneverbessen
- 1 takje tijm
- 1 eetlepel stroop
- 2 plakjes ontbijtkoek, in blokjes
- 1 eetlepel grove mosterd
Meer Recepten
- Tajine suddervlees
Met suddervlees, knoflook en oregano uit Nederland
2 porties - 1 uur
Vlees - culinair - Hacheé
Met rundvlees, uien en aardappels uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - ingridbooms - Super bitterballen
Met suddervlees, bloem en paneermeel uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Snacks - ajvbruggen - Suddervlees
Met rundvlees, boter en rode wijn uit Nederland
4 porties - 3 uur
Vlees - irene1963 - Rundvlees in bier
Met suddervlees, bier en uien uit Nederland
4 porties - 9 uur
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Suddervlees
- Allergieen informatie