Allergie informatie: Tajine kofta met sperzieboontjes
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de kofta:
- 600 gram rundergehakt
- 1 ui
- 2 eetlepels verse peterselie
- 1 eetlepel verse koriander
- 1 teentje knoflook
- zout
- cayennepeper
- 1 citroen
- 2 eetlepels maïzena
- voor de saus:
- 3 centiliter olijfolie
- 1 ui
- 1 rode peper
- 30 centiliter water
- 1 half runderbouillonblokje
- 1 dessertlepel gemberpoeder
- 1 theelepel saffraanpoeder
- en verder:
- 500 gram sperzieboontjes
- 1 groene paprika
- 50 gram rozijnen
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Tajine kofta met sperzieboontjes
- Allergieen informatie