Allergie informatie: Tajine lamsvlees met sperzieboontjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram lamspoulet
- 3 centiliter olijfolie
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 35 centiliter water
- 1 half bouillonblokje
- 1 eetlepel verse peterselie
- 1 eetlepel verse koriander
- 1 gedroogd lombokje
- 1 limoen
- 3 tomaten
- stukje verse gember
- 1 theelepel saffraanpoeder
- 50 gram gedroogde abrikozen
- 500 gram sperzieboontjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Tajine lamsvlees met sperzieboontjes
- Allergieen informatie