Allergie informatie: Utrechts stoofvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram doorregen runderlappen, in dobbelstenen
- 1 eetlepel bloem
- zout
- versgemalen peper
- 50 gram boter
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 3 uien, gesnipperd
- 0,5 liter donker bier
- 3 kruidnagels
- 2 laurierblaadjes
- 0,5 eetlepel bruine basterdsuiker
- 1 eetlepel (wijn)azijn
- 1 snee bruinbrood of volkorenbrood
- 1 eetlepel grove mosterd
Meer Recepten
- Goulash (milde)
Met stoofvlees, uien, rode paprika uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Stoofschotels - andrehellinga - Italiaans stoofvlees
Met rundvlees, uien en tomaten uit Italie
4 porties - 4 uur
Stoofschotels - faroush - Studenten rijst
Met rijst, roerbakgroente en stoofvlees uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - pucq - Gekruid stoofvlees
Met hacheevlees, champignons en hacheekruiden mix uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - cinderellaatje - Stoofvlees
Met rundvlees, donker bier en kruidnagel uit Belgie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - mammelies
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Utrechts stoofvlees
- Allergieen informatie