Allergie informatie: Varkensfricandeau met groenten
Terug naar het receptIngrediënten
- 10 sjalotjes
- 1 winterwortel (350 gram)
- 750 gram varkensfricandeau
- zout
- peper
- 125 gram boter
- 0,25 liter droge witte wijn
- 1 vleesbouillontablet
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 1 bakje champignons
- 16 groene druiven, zonder pit
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Varkensfricandeau met groenten
- Allergieen informatie