Allergie informatie: Varkensreepjes met paddestoelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo hamlappen
- 100 gram shii-takes
- 100 gram kastanjechampignons
- 100 gram oesterzwammen
- 100 gram champignons
- 6 sjalotjes
- 150 gram boter
- 1 eetlepel olijfolie
- zout
- 0,5 deciliter bier
- 1,5 deciliter room
- 1 eetlepel peterselie
- 1 eetlepel dragon
- 1 eetlepel selderij
- 1 eetlepel bieslook
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Varkensreepjes met paddestoelen
- Allergieen informatie