Allergie informatie: Vlaamse runderstoof met bokbier
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel olijfolie
- 40 gram boter
- 500 gram runder- of sukadelappen, in grote stukken 5 x 5 centimeter gesneden
- zout
- peper
- 2 rode uien, gehalveerd en dungesneden
- 2 eetlepels bloem
- 350 milliliter hete runderbouillon
- 1 flesje bokbier
- 2 laurierblaadjes
- 2 kruidnagelen
- 1,5 theelepel gedroogde tijm
- 1 eetlepel cranberrycompote
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Vlaamse runderstoof met bokbier
- Allergieen informatie