Allergie informatie: Vlees of vis in Hindoestaanse masala
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo vlees of vis naar keuze
- 1 blik kokosmelk
- 4 theelepels gehakte knoflook
- 4 - 5 eetlepels Hindoestaanse masala
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 6 uien
- 3 theelepels komijn
- 5 – 6 tomaten
- 1 bos selderij
Meer Recepten
- Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Vis potje
Met sperzieboontjes, pangafilet en zilvervliesrijst uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - kokjee
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Vlees of vis in hindoestaanse masala
- Allergieen informatie