Allergie informatie: Zoer Vleis (Limburgs zuurvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram runderriblappen
- 50 gram boter
- 100 milliliter witte wijnazijn
- 4 laurierblaadjes
- 4 jeneverbessen
- 3 kruidnagels
- 4 uien grof gesnipperd
- 4 eetlepel appelstroop
- 2 sneetjes ontbijtkoek in dobbelstenen
- 1 eetlepel donkerbruine basterdsuiker
Meer Recepten
- Zuurvlees
Met runderbraadvlees, laurierblad, kruidnagel uit Duitsland
6 porties - 18 uur
Vlees - schlosser - Limburgs zuurvlees
Met rundvlees, peperkoek en uien uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - maikeb - Zuurvlees
Met runderpoulet, uien en appelstroop uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Vlees - Daentje73 - Zuurvlees
Met rundvlees, uien en azijn uit Nederland
4 porties - 4 uur
Streekgerechten - gilissen - Limburgs prutje voor op pate
Met zilveruitjes, rozijnen en witte wijn uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Hapjes - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Zoer vleis (limburgs zuurvlees)
- Allergieen informatie