Allergie informatie: Tagliatelle met garnalen en rucola
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram tagliatelle
- 350 gram garnalen
- 75 gram rucola
- 2 tenen knoflook
- 3 eetlepel olijfolie
- zout
- peper
- eventueel wat sambal
- om het pittig te maken
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Tagliatelle met garnalen en rucola
- Allergieen informatie