Allergie informatie: Tagliatelle met roerbakgroenten en garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 20 grote garnalen
- 0,5 zakje kruiden van Verstegen Scampi en garnalen
- olijfolie
- 1 rode ui gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, fijn gehakt
- 400 gram Italiaanse roerbakgroenten
- scheutje water
- tagliatelle voor 2 personen
- gedroogde Italiaanse kruiden
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Tagliatelle met roerbakgroenten en garnalen
- Allergieen informatie