Allergie informatie: Tapas-diner op zijn hollands
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram makreelfilet met peper
- 125 milliliter slagroom
- 3 eetlepels fijngeknipte bieslook
- 1 komkommer geschaafd
- 2 eetlepels honing-mosterddressing
- 4 plakjes ham
- 100 gram kaas in blokjes
- 8 cherrytomaatjes
- 125 gram roze garnalen, ongeveer 1 bakje
- 3-4 eetlepels cocktailsaus
- plukje rucola sla of ijsbergsla
- 8 sate prikkers
Meer Recepten
- Picado
Met rundergehakt, rode peper en groene paprika uit Antillen
4 porties - 35 minuten
Stoofschotels - carlotta - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Kampkerriekos op zijn Zuidafrikaans
Met tamatiepuree, boerewors en knoffelhuisies uit Zuid-afrika
4 porties - 35 minuten
Vlees - robancona - Gamba's in sherry
Met gamba's, sherry en citroen uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - ilsec - Indiase kerrieschotel met kip en krieltjes
Met biologische groenten, krielaardappeltjes en kerriesaus uit India
4 porties - 10 minuten
Aardappelgerechten - beamantel
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Tapas-diner op zijn hollands
- Allergieen informatie