Allergie informatie: Empanada met fetakaas, Spaanse peper en zongedroogde tomaar
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 200 gram verkruimelde fetakaas
- 75 gram zongedroogde tomaat, in reepjes
- 1 Spaanse peper, in ringetjes
- 2 kopjes basilicumblad
- zout
- versgemalen zwarte peper
- bladerdeeg
- 1 ei, losgeklopt met 1 eetlepel water
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge