Allergie informatie: Escabeche de calamares (gemarineerde inktvis)
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram ongepaneerde inktvisringen (vers of diepvries)
- 1 grofgesneden ui
- 1/8 liter droge witte wijn
- 4 teentjes knoflook, fijngesnipperd
- 1 bosje lente-uitjes
- 8 eetlepels olijfolie
- 8 eetlepels citroensap
- 1 blaadje laurier
- 1 eetlepels zwarte peperbolletjes
- paprikapoeder
- zwarte peper uit de molen
- zout
Meer Recepten
- Gemarineerde olijven
Met olijven, knoflook, tijm uit Spanje
4 porties - 3 uur en 5 minuten
Tapas - sacha - Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Gemarineerde kastanjechampignons
Met kastanjechampignons, limoensap en rietsuiker uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Hapjes - lucyvader - Gemarineerde asperges met roodbaarsfilet
Met asperges, dragon en kervel uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Groentegerechten - tamtammetje76 - Cumi-Cumi Rendang (gebakken inktvis)
Met inktvis, lombok en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Tapas
- Escabeche de calamares (gemarineerde inktvis)
- Allergieen informatie