Allergie informatie: Spaanse Gehaktballetjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram varkensgehakt
- snufje peper
- 1 ei
- 1½ deciliter bouillon
- 1 ui, fijngehakt
- 1 kleine tomaat, in blokjes
- ¼ theelepel nootmuskaat
- 1 teentje knoflook, geperst
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 eetlepels bloem
- ½ rode paprika, in blokjes
- 2 beschuiten, verkruimeld
- snufje zout
Meer Recepten
- Gehaktballetjes in tomatensaus
Met gehakt, tomatenpuree en basilicum uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Snacks - jazzlyn - Meloensalade met bite
Met galiameloen, spek en spaanse peper uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Salades - azuro - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr - Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Tapas
- Spaanse gehaktballetjes
- Allergieen informatie