Allergie informatie: Boerenkool met kaas en noten
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo aardappelen
- zout
- 750 gram panklare boerenkool
- 150 gram cashewnoten
- 200 gram belegen (Leidse) kaas
- 0,5 liter melk
- 25 gram boter of margarine
- 4 eetlepels Amsterdamse uitjes
- 1 ui
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Boerenkool met kaas en noten
- Allergieen informatie