Allergie informatie: Broccoli-bloemkoolschotel met kerriesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram broccoli, in roosjes gesneden
- 400 garm bloemkool, in roosjes gesneden
- 1 eetlepel zeezout
- 4 eetlepels boter
- 2 sjalotjes, gesnipperd
- 2 theelepels komijnzaadjes
- 100 gram pompoenpitten
- 2 eetlepels kerriepoeder
- 4 eetlepels grove tarwebloem
- 400 milliliter melk
- 4 eidooiers
- 100 gram gemalen kaas
- 4 eetlepels broodkruim
- 500 gram krieltjes
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Broccoli-bloemkoolschotel met kerriesaus
- Allergieen informatie