Allergie informatie: Gegrilde tofusate
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepels ketjap manis
- 2 eetlepels olie
- 1 theelepel sambal badjak
- 2 tenen knoflook, fijngesneden
- 1 theelepel gemalen komijn (djinten)
- 1 bak tofu naturel (375 gram), uitgelekt en in blokjes
- 250 gram eiermie
- 750 gram prei, in reepjes
- 2 eetlepels verse koriander (bakje a 15 gram), fijngesneden
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Gegrilde varkensmedaillons
Met varkenshaasje, olijfolie en peper uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vlees - louca - Gegrilde sardientjes
Met sardientjes, laurier en zout uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Gegrilde tilapia met courgette
Met tilapiafilet, courgette en sinaasappel uit Nederland
1 portie - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Gegrilde kipkarbonade
Met kipkarbonades, perendressing en olie uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Gevogelte - ingridkarbet
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Gegrilde tofusate
- Allergieen informatie