Allergie informatie: Linzen met bietjes en noten
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels basalmico azijn
- 2 eetlepels olijfolie extra virgin
- 1 blik linzen lentils (400 gram uitgelekt)
- 400 gram rode bietjes, gekookt, in schijfjes of geraspt
- klein handje vol brazilnoten
- klein handje vol platte peterselieblaadjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Linzen met bietjes en noten
- Allergieen informatie