Allergie informatie: Ovenschotel met groenten en walnotencrumble
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 uien
- 2 knoflooktenen
- 1 aubergine
- 1 courgette
- 1 gele paprika
- 1 rode paprika
- 2 tomaten
- 3 bruine boterhammen zonder korst
- 4 eetlepel zongedroogde tomatentapenade of meerdere zongedroogde tomaten uit olie in stukjes gesneden
- 150 gram walnoten, grof gehakt
- 150 gram geitenkaas geraspt
- 2 blikjes tomatenpuree
- Zout
- vers gemalen zwarte peper
- olijfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Ovenschotel met groenten en walnotencrumble
- Allergieen informatie