Allergie informatie: Pannenkoeken met rode kool
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor de pannenkoeken:
- 200 gram meel
- 4 eieren
- 375 milliliter melk
- beetje boter
- Voor de rode kool:
- 350 gram verse rode kool
- 1 appel
- 1 ui
- 1 eetlepel zonnebloemolie
- 80 gram rozijnen
- 1 theelepel kaneel
- 3 eetlepels sherry
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Pannenkoeken met rode kool
- Allergieen informatie