Allergie informatie: Rijst met sperziebonen en tomaat
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram rijst
- 500 gram sperziebonen
- 2 eetlepels olie
- 3 uien
- 1 bakje cherrytomaten (250 gram)
- 100 gram geraspte jonge kaas
- 1 bakje basilicum (15 gram)
- 1 bol mozzarella (125 gram)
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Rijst met sperziebonen en tomaat
- Allergieen informatie