Allergie informatie: Risotto met zomergroenten
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 liter groentenbouillon (met maggi bouillonblokjes)
- 4 bosuitjes, in ringetjes
- 6 bospeentjes, in schuine plakjes
- 4 stengels bleekselderij, in plakjes
- olijfolie
- 500 gram risottorijst
- 200 milliliter droge witte wijn
- 1 courgette in blokjes
- 150 gram doperwten
- 2 vleestomaten, in stukjes
- 75 gram geraspte pecorino kaas
- evt verse basilicum
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Risotto met zomergroenten
- Allergieen informatie