Allergie informatie: Roergebakken groente
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel mosterdpoeder
- 1 eetlepel basterdsuiker
- 100 milliliter witte wijn
- 200 gram tahoe, in blokjes
- 2 eetlepels olijfolie
- 12 kleine sjalotjes
- 4 teentjes knoflook, in stukjes
- 4 stengels lente-ui, in 12 stukjes
- 12 radijsjes en de blaadjes
- 24 blaadjes wilde spinazie
- 1/ venkelknol, in 12 stukjes
- 12 champignons
- 6 bospenen, geblancheerd en gehalveerd
- 1 bakje tuinkers
- gekookte aardappelen
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Uiensoep
Met uien, bouillontabletten en aardappelen uit Frankrijk
4 porties - 1 uur
Soepen - tobkok - Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)
Met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze uit Suriname
10 porties - 30 minuten
Groentegerechten - Sonrisa - Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer - Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)
Met runderlappen, wortels en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Soepen - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Roergebakken groente
- Allergieen informatie