Allergie informatie: Sajoer Lodeh met Quorn
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 stuks fijngesneden ui
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 theelepel laos
- 1 stuks groene ontpitte Spaanse peper
- 1 eetlepel kemiriepasta
- 1 theelepel ketoembar
- 1 theelepel bouillonpoeder
- 1 theelepel trassi
- 1 daon salam
- 150 gram gehalveerde sperziebonen
- 1 stuks courgette, in schijven
- 200 gram quorn, in stukjes
- 1 blikje bamboescheuten
- 15 stuks petehbonen in kwarten
- 75 milliliter santen
- zout naar behoeven
- versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Sajoer lodeh met quorn
- Allergieen informatie