Allergie informatie: Spinazie, paddenstoelen en notenaardappelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 doosje biologische spinazie (diepvries, 450 gram)
- 1 schaaltje kastanjechampignons (250 gram)
- 1 schaaltje shiitake (100 gram)
- 3 rode uien
- 5 eetlepels olijflolie
- 1 duopak aardappelschijfjes (700 gram)
- 2 theelepels gedroogde tijm
- 1 zakje gezuten notenmelange (150 gram)
Meer Recepten
- Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Groene smoothie
Met kiwi, banaan en spinazie uit Nederland
4 porties - 5 uur
Smoothies - Carootje-2 - Paddenstoelen risotto
Met risotto rijst, paddenstoelen melange en grana padano uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - xAnouk - Spinazie en bessen smoothie
Met sinaassappelsap, bessen en bladspinazie uit Nederland
1 portie - 5 minuten
Smoothies - Melek - Pittige pompoen curry
Met pompoen, shiitake en hamlappen uit Thailand
2 porties - 5 uur
Roerbakgerechten - SimoneR01
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Spinazie, paddenstoelen en notenaardappelen
- Allergieen informatie