Allergie informatie: Vegetarische Indiase curry
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram basmatirijst
- 2 gele paprika's
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 2 schaaltjes Quorn-stukjes (a 175 gram)
- 2 eetlepels Indiase currypasta (mild, pot a 250 milliliter)
- 1 blik tomatenblokjes (400 gram)
- 1 zakje amandelschaafsel (45 gram)
Meer Recepten
- Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Vegetarische bonensalade
Met kidneybonen, witte bonen en chilibonen uit Verenigde Staten
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - nina_noralie - Kip Madras (wereldgerecht)
Met kipfilet, kip madras en paprika uit India
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - robertleinenga - Dubbele gehaktpannenkoeken
Met pannenkoekmix, gehakt en paprika uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Hartige taarten - bauk - Curry van bloemkook met kokosmelk
Met currypasta, bloemkool en kokosmelk uit India
4 porties - 20 minuten
Roerbakgerechten - jodiaanstoot
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarische indiase curry
- Allergieen informatie