Allergie informatie: Abon Ikan Gabus (droog gekookte gekruide forel)
Terug naar het receptIngrediënten
- 700 gram forel
- 3 deciliter dikke santen
- zout
- boemboe’s:
- 1 theelepel ketumbar
- 0,5 theelepel djinten
- 0,5 theelepel witte peper
- 2 theelepels suiker
- 3 sjalotjes
- 5 tenen knoflook
- 3 rode lomboks
- 3 centimeter laos
- 3 centimeter kunyit
- 1 theelepel asem
Meer Recepten
- Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Boeren hap
Met aardappels, kidneybonen en gehakt uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Stamppotten - hilda - Bietensalade
Met rode biet, appel en bosuitjes uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Salades - nance33 - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor