Allergie informatie: Asperges en zalm met hollandaisesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kilo witte asperges
- zout
- peper
- zeezout
- 600 gram zalmfilet (zonder huid)
- 1 eetlepel citroensap
- 1-2 eieren
- 3 plakjes ham
- 1 zakje hollandaisesaus (voor 125 gram boter) of 1 pakje kant en klaar (bijv. Knorr)
- 125 gram koude boter
- 0,5 bosje dille
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Asperges en zalm met hollandaisesaus
- Allergieen informatie