Allergie informatie: Balkan garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eetlepels olijfolie van goede kwaliteit
- 600 gram grote gepelde garnalen
- 4/5 grote tenen knoflook, zeer fijn gehakt
- 1 borrelglas cognac
- 100 milliliter droge witte wijn
- 140 gram tomatenpuree uit blik
- 4 eetlepels witte broodkruimels
- 1 bosje platte peterselie
Meer Recepten
- Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Grapefruit-garnalen cocktail
Met rode grapefruit, gele grapefruit en garnalen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - harwoon - Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Balkan garnalen
- Allergieen informatie