Allergie informatie: Bebotok udang (gestoomde garnalenpakketjes)
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram garnalen
- 1 ui
- 10 kemirienoten
- 1 eetlepel ketumbar
- 0,5 eetlepel djinten
- 1 theelepel kunyit
- 1 theelepel trassi
- 2 eidooiers
- 1 deciliter santen
- 1 serehstengel
- 2 rode lomboks
- asum
- 1 hard gekookt ei
- 6 tenen knoflook
- 4 stukken bananenblad
Meer Recepten
- Gestoomde broccoli
Met broccoli, pijnboompitten en walnotenolie uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Gestoomde mais
Met maiskolven en wate uit Vietnam
4 porties - 30 minuten
Snacks - jolandaknorretje - Dashi (Japanse zeewierbouillon)
Met japans zeewier, rode paprika en verse zalmsnippers uit Japan
4 porties - 20 minuten
Soepen - sacha - Gestoomde zalmmoot met knoflook
Met zalmmoten, knoflook en limoensap uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - lucyvader