Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Laatste update: 10 augustus 2017 om 22:08

Biefstuk van de BBQ


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zorg dat de BBQ aan is en al een grijze gloed van de kolen is te zien. Snij de biefstukken in mooie gelijke niet al te kleine stukken.
Maak de paprika schoon en verwijder de zaadlijsten. Snij er een nu in grove stukken, en de tweede in zeer kleine blokjes.
Was de tomaten en snij deze in kwarten. Neem schone spiezen en doe om en om vlees, paprikavlees, tomaat vlees, paprika vlees. . . enz enz . leg deze spiezen in een ovenschaal en bestrooi deze met het paprikapoeder, de helft van de BBQ saus en de olijfolie. af kruiden met peper en wat zout en minstens 1 uur laten marineren.
Kook ondertussen rijst of pasta of spaghetti. We nemen rijst als voorbeeld; snij de tomaten die over zijn in zeer kleine blokjes en meng met de fijngesneden paprika en de peterselie door de rijst . Voeg de yoghurt toe, meng het goed door elkaar en breng het op smaak met zout en peper. Leg nu de spiezen op de BBQ en zorg ervoor dat deze regelmatig worden gedraaid; zijn ze mooi goudbruin leg ze dan even op een wat mindere hete plaats op de BBQ. Even laten rusten, zorg er wel voor dat de marinade niet verbrandt. Server samen met de rijst.

Serveersuggesties

neem gerust eens een andere pasta, kan soms heel verrassend zijn.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit biefstuk van de bbq recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven