Allergie informatie: Boemboe Bali Makreel
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 stuks gerookte makreel
- 7 stuks fijngesneden sjalot
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 1 eetlepel sambal oelek
- 2 theelepels laos
- 2 stuks daon salam
- 2 eetlepels citroensap
- 1/2 eetlepel ketjap manis
- 1/2 theelepel suiker
- 1/2 kopje water
- zout naar behoefte
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Boemboe bali makreel
- Allergieen informatie