Allergie informatie: Caldeirada Visschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram gemengde vis, in stukken
- 2 grote uien, in dunne ringen
- 750 gram tomaten, in stukjes
- 500 gram aardappelen, in stukjes
- 3 tenen knoflook fijn
- verse peterselie
- verse koriander
- 2 laurier blaadjes
- flinke scheut witte wijn
- 1 visbouillon blokje
- zout & peper
- olijfolie
Meer Recepten
- Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer - Australische visschotel
Met brado, spitskool en tomaat uit Australie
4 porties - 1 uur
Stoofschotels - luigip - Visschotel met kokosrijst
Met kabeljauwfilet, kokosmelk en knoflook uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Diverse visschotel
Met zalm, paling en haring uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Koud - harwoon - Provencaalse visschotel
Met pangasiusfilet, provencaalse roerbakgroenten en couscous uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - edinebakker
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Caldeirada visschotel
- Allergieen informatie