Allergie informatie: Chileense gepocheerde forel
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 hele regenboogforellen
- 1 ui, in ringen
- 1 citroen, in schijven
- 4 takjes peterselie
- 2 eetlepels witte wijnazijn
- versgemalen, zwarte peper
- zout
- garnering:
- partjes citroen
Meer Recepten
- Forel met tomaat en tijm (BBQ)
Met forellen, tomaten en tijm uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - jaccor - Gerookte forel
Met forel, zout en houtmot uit Nederland
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - hansvandenbos - Forel met tomaat en venkel uit de oven
Met forellen, venkelknol en tomaten uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Taartje van kreeft, Hollandse garnalen en zalm
Met kreeft, hollandse garnalen, zalm uit Nederland
4 taarten - 30 minuten
Kerst - lekker_koken - Forel-aardappelsalade
Met gerookte forelfilets, krieltjes met schil en sjalotten uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Voorgerechten - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Chileense gepocheerde forel
- Allergieen informatie