Allergie informatie: Cumi cumi masak peteh (gestoofde inktvis)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram inktvis
- 15 petehbonen
- 5 rode lomboks
- 8 rode rawits
- 2 limoenen
- 8 sjalotten
- 2 tomaten
- 1 theelepel trassi
- 1 eetlepel asemwater
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel suiker
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor - Cumi-Cumi Rendang (gebakken inktvis)
Met inktvis, lombok en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Telor Masak Bali dan Santen
Met ei en sante uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Eiergerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Cumi cumi masak peteh (gestoofde inktvis)
- Allergieen informatie