Allergie informatie: Filets de Bar ŕ la cardamome Compotee de Chorizo, Poireaux
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 filets van zeebaars
- 4 witte gedeeltes van de prei
- 30 centiliter room
- 300 gram boter
- 30 centiliter groentebouillon
- 2 snufjes gemalen kardemon
- olijfolie
- zout
- peper
- wat bieslook (lange sprieten)
- Voor de compote:
- 4 ontpitte tomaten
- 4 licht gekruide groene olijven zonder pit
- 400 gram chorizo (zachte)
- 20 centiliter runderbouillon
- 4 eetlepels olijfolie
- zout
- peper
- Voor de gekonfijte tomaten:
- 12 Romatomaatjes
- olijfolie
- zout
- peper
Meer Recepten
- Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Aussie Roo
Met kangoeroefilets en uit Australie
4 porties - 10 minuten
BBQ - bushtucker - Kikkererwtenschotel
Met chorizo, aardappels en kikkererwten uit Spanje
4 porties - 30 minuten
Budget - grietje56 - Chili con carne
Met kidneybonen, chorizo en tomaten uit Chili
4 porties - 2 uur
Rijstgerechten - Marjolyn - Roerbak garnalen met paksoi
Met talapia, garnalen en pepers uit Thailand
4 porties - 15 minuten
Roerbakgerechten - AmsterdamBoomer