Allergie informatie: Forel met een vulling van pijnboompitten in de oven
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 hele forellen
- 60 gram pijnboompitten
- 100 a 125 milliliter olijfolie
- wat limoen- of citroensap
- 2 teentjes knoflook
- 0,5 theelepel vissaus (Nam Pla / Nuoc Man)
- zout
- beetje boter om de forellen mee te bestrijken
- heel klein beetje olijfolie om de pijnboompitten in te bakken
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk