Allergie informatie: Forel op Navarrese wijze
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 forellen
- sap van 1 citroen
- 6 eetlepels olijfolie
- 100 gram serranoham, in reepjes
- 150 gram champignons, in plakjes
- 4 eetlepels pijnboompitjes
- 2 teentjes knoflook, gehakt
Meer Recepten
- Gamba's op Griekse wijze
Met gamba, wortel, paprika uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Vis en schaaldieren - leslie - Forel met tomaat en tijm (BBQ)
Met forellen, tomaten en tijm uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - jaccor - Zalm op oosterse wijze
Met zalmfilet, haricots-verts en ananas uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - dvi - Gerookte forel
Met forel, zout en houtmot uit Nederland
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - hansvandenbos - Forel met tomaat en venkel uit de oven
Met forellen, venkelknol en tomaten uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Forel op navarrese wijze
- Allergieen informatie