Allergie informatie: Garnalen in kerriesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram grote rauwe garnalen of 6 scampi's
- olijfolie
- 2 eetlepels kokosroom
- 1 kleine tomaat, in kleine stukjes gesneden
- kerriepoeder naar smaak
- 1 schijf ananas, in stukjes
- verse peterselie
- verse koriander
- peper
- zout
Meer Recepten
- Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Grapefruit-garnalen cocktail
Met rode grapefruit, gele grapefruit en garnalen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - harwoon - Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Garnalen in kerriesaus
- Allergieen informatie