Allergie informatie: Gebakken coquilles met topinambour-hazelnootsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 80 gram topinamboer (aardpeer)
- 1 deciliter room
- 1 deciliter melk
- 12 Schotse coquilles
- 40 gram hazelnoten
- 1 eetlepel roomboter
- Fleur de sel
- 1 afgestreken eetlepel ganzenvet
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro