Allergie informatie: Gebakken vis met tropische fruitsalsa
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram diepvries vis (bijvoorbeeld schol)
- sap van 0,5 sinaasappel
- 1 bakje tropisch fruit (250 gram)
- 1 bosuitje, in dunne ringetjes
- 1 eetlepel verse basilicum, fijngehakt
- 50 gram bloem
- 3-4 eetlepels olie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gebakken vis met tropische fruitsalsa
- Allergieen informatie