Allergie informatie: Gegrilde zalm met mosterdsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 moten zalm (à 250 gram - 2,5 centimeter dik)
- 2 eetlepels citroensap
- 2 eetlepels olie
- 1 citroen
- voor de mosterdsaus:
- 4 eetlepels mosterd
- 3 deciliter slagroom of schenkbare crème fraîche
- 0,5 theelepel witte basterdsuiker of honing
- 1 eetlepel witte wijnazijn of citroensap
- 0,25 theelepel zout
- 0,5 theelepel peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gegrilde zalm met mosterdsaus
- Allergieen informatie